Företagsnytt

Vill du bli vår nya kollega?

Är du en mästare på att knyta kontakter och lockas av en roll med mycket självständigt arbete där du får ta mycket ansvar? Trivs du i däckbranschen och vill utvecklas i avancerad försäljning? Då har vi en möjlighet för dig!

Lastbilsfrakt

Om tjänsten
I rollen som KAM kommer du ansvara för att representera Colmec i hela Sverige. Din huvudsakliga arbetsuppgift är försäljning av däckprodukter och tjänster till stora företagskunder. Det innebär mycket bearbetning av nya kunder.

Som del i din vardag kommer du vara ute på kundbesök, presentera kostnadseffektiva lösningar och upprätthålla goda relationer med beställare. Du kommer även att vara delaktig i olika event och mässor. Arbetet sker på distans utifrån din bostadsort, men vi ser gärna att du har en central utgångspunkt då rollen till stor del innefattar resor.

Vem är du?
För oss är det viktigaste att du har ett genuint intresse för branschen, rätt inställning och förmågan att självständigt driva ditt arbetsområde framåt. Du brinner för att skapa relationer och bygga långsiktiga samarbeten. Att vara ansvarsfull och serviceinriktad är nyckelfaktorer för att lyckas i rollen. Du kommer på egen hand planera din vecka vad gäller schema och resor, vilket ställer krav på att du är strukturerad och ordningsam. Därutöver är du affärsmässig och strategisk Till dina egenskaper hör också att du är tydlig i din kommunikation för att kunna skapa en givande dialog med kunder såväl som kollegor. Har du tidigare arbetat inom däckbranschen med beställning, kundkontakt eller försäljning är det starkt meriterande.

Om verksamheten
Colmec AB är en marknadsledande helhetsleverantör av däck och däcktjänster. Colmec erbjuder kunden funktionslösningar inom bland annat distribution och försäljning av nya däck och fälgar, inköp, lagerhållning och försäljning av stommar samt tjänstelösningar. Colmec bedriver verksamhet i Sverige och Polen, med egna produktionsanläggningar. De är dessutom verksamma i Norge, Danmark och Finland. Totalt finns 382 anställda i koncernen som omsatte 944 miljoner 2021. Colmec har sitt huvudkontor i Norrköping och är ett dotterbolag till Colmec Holding AB. Läs gärna mer om oss på vår hemsida, www.colmec.se.

Kontaktperson
Frågor kring denna tjänst besvaras av Mats-Johan Adner, 011-20 20 38 eller
mats-johan.adner@colmec.se

Dela inlägget på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få Colmec nyheter direkt i inkorgen!

Du kan vara bland de första som får reda på våra senaste produkter och tjänster, kampanjer och projekt, direkt i din digitala brevlåda. Fyll i dina uppgifter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!

*Obligatoriska fält