Våra certifieringar speglar våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet

Vi producerar våra egna varumärken Boss och Colmec EcoTire i Europas modernaste fabriker. Vi är både kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Certifieringar i dokumentformat kan tillhandahålls av oss vid förfrågan.

Kvalitet och miljö

Colmec AB har ett ledningssystem för kvalitet som uppfyller kraven enligt SS-EN ISO 9001:2015 vad gäller tillverkning av regummerade däck samt marknadsföring, försäljning och distribution av regummerade och nya lastbils- och bussdäck. Colmec AB har ett miljöledningssystem som uppfyller kraven enligt SS-EN ISO 14001:2015 vad gäller tillverkning av regummerade däck samt marknadsföring, försäljning och distribution av regummerade och nya lastbils- och bussdäck.

ECE R 109

Colmec AB tillämpar och uppfyller kvalitetsnormerna enligt det internationella reglementet ECE R 109 vid produktion av regummerade däck. Detta gäller även Colmec-Gruppens produktionsanläggning i Rudno, Polen.

Kreditvärdighet

Colmec AB är väldigt stolta och glada över att från Nordens ledande kreditbedömningsföretag, UC AB och AAA Soliditet AB, erhålla kreditbedömningen, Högsta kreditvärdighet.

Person håller mobiltelefon i handen och pekar mot skärmen med sin andra hand

Låt oss berätta mer om vårt lönsamma och hållbara erbjudande!

Våra medarbetare är mer än glada att ge dig information om våra däck- och servicelösningar och det mervärde det innebär för dig. Fyll i formuläret så kontaktar rätt person dig för att hjälpa dig på bästa sätt!