Företagsnytt Jobb Pressrelease

Head of Strategy & Transformation

Colmec’s pågående tillväxtresa kräver resursförstärkningar och nya funktioner för att kunna uppnå våra uppsatta mål. Alexander Arvidsson kommer nu att börja som Head of Strategy & Transformation på Colmec Group. Alexander Arvidsson kommer att rapportera till CEO på Colmec Group, Patrick Sjölin.

”Detta är en resursförstärkning som jag och Colmec verkligen behöver, som nu möjliggör att vi kan växa i den takt som planerat” säger Patrick Sjölin och fortsätter ”Alexander kommer även in med ny viktig kompetens och nya idéer på hur vi ska bli en vinnare i framtiden, samt vinna fighterna i branschen mot våra konkurrenter och få mer nöjda kunder” avslutar Patrick Sjölin.

Alexander har en gedigen bakgrund kring strategi, M&A transaktioner och affärsutveckling och har jobbat med flera andra bolag i liknande tillväxtresa som Colmec. Han ansluter till oss från managementkonsultfirman Roland Berger. Alexander kommer att jobba med Colmec’s tillväxt samt att stödja Patrick Sjölin med befintliga och nya arbetsuppgifter.

Alexander kommer omgående att påbörja ett introduktionsprogram på Colmec, för att lära känna vårt fantastiska företag samt besöka alla avdelningar och prata med alla er som bygger Colmec!

Vi hälsar Alexander välkommen till Colmec-familjen!

Alexander Arvidsson börjar sin anställning 26 februari 2024.

Dela inlägget på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få Colmec nyheter direkt i inkorgen!

Du kan vara bland de första som får reda på våra senaste produkter och tjänster, kampanjer och projekt, direkt i din digitala brevlåda. Fyll i dina uppgifter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!

*Obligatoriska fält