Företagsnytt Pressrelease Utvald

FORIA inleder strategiskt partnerskap med Colmec

FORIA AB, ett av Sveriges ledande företag inom transport- och maskintjänster, har valt Colmec AB som sin huvudleverantör av däck- och däcktjänster för företagets fordon i Mälardalsregionen.

Som en del av detta samarbete kommer Colmec att etablera sig i nya lokaler på Kappetorpsvägen 1 i Sollentuna. Dessa lokaler inkluderar verkstad och lagerutrymmen, strategiskt placerade längs de viktiga vägarna E18 och E4. Detta läge kommer inte bara att underlätta en smidig logistik och tillgänglighet för Colmec’s kunder, utan även möjliggöra fortsatt expansion och stärka företagets kapacitet att erbjuda snabba och effektiva däcktjänster. Lokalerna där Colmec kommer att vara belägna hyrs ut av FORIA, vilket ytterligare stärker samarbetet mellan de två företagen och deras gemensamma engagemang för att säkerställa högsta möjliga servicegrad för FORIA’s omfattande fordonspark.

Genom att välja Colmec som partner för däck- och däcktjänster, stärker FORIA sin effektivitet och tillgänglighet i Mälardalen. Detta partnerskap är ett tydligt bevis på FORIA’s och Colmec’s gemensamma åtagande att erbjuda kvalitativa tjänster och hållbarhetslösningar inom transport- och tjänstesektorn.

Detta partnerskap tog sin början den 22 mars 2024.

Dela inlägget på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få Colmec nyheter direkt i inkorgen!

Du kan vara bland de första som får reda på våra senaste produkter och tjänster, kampanjer och projekt, direkt i din digitala brevlåda. Fyll i dina uppgifter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!

*Obligatoriska fält