Företagsnytt Pressrelease Utvald

Däckmäster i Karlstad blir en del av Colmec

Colmec stärker sin verksamhet och närvaro i Sverige genom förvärvet av Däckmäster i Karlstad AB.

Däckmäster är Värmlands ledande specialist inom däck, däckservice, fälgar, hjulinställning och tjänster mot både privatpersoner och företagskunder sedan 2002.

”Vi är glada över att välkomna Däckmäster som en del av Colmec. Vi delar en gemensam värdegrund och vision för affärsverksamhetens utveckling. Detta förvärv kompletterar vår geografiska position i västra Sverige och bidrar med ledande lokal expertis. Tillsammans kommer vi att fortsätta att utveckla vår lokala verksamhet genom att erbjuda omfattande utbud av högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder. Detta förvärv går i linje med vår strategi att växa vår geografiska position i Sverige genom förvärv av lokala däckspecialister som drivs av skickliga entreprenörer som vill vara en del av Colmec’s framtida resa”, säger Patrick Sjölin, VD Colmec Group.

’’Vi ser fram emot att bli en del av Colmec’s spännande framtid och möjligheten att ytterligare utveckla vårt erbjudande mot våra kunder,’’ säger Mikael Gustavsson, Försäljning- och inköpsansvarig på Däckmäster.

Däckmäster kommer att fortsätta att verka under eget namn och företagsidentitet. Att ingå i Colmec-koncernen ger Däckmäster nya möjligheter att utveckla och utöka sin verksamhet samt kunderbjudande i sin lokala verksamhet.

Affären förväntas slutföras i februari 2024.

Dela inlägget på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få Colmec nyheter direkt i inkorgen!

Du kan vara bland de första som får reda på våra senaste produkter och tjänster, kampanjer och projekt, direkt i din digitala brevlåda. Fyll i dina uppgifter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!

*Obligatoriska fält