Företagsnytt Jobb

Colmec söker två axeltekniker

Vi växer och söker därför två axeltekniker till vårt team.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande arbete i en expansiv bransch. Hos oss får du arbeta med teknik nära kunder i en positiv miljö. Som axeltekniker arbetar du företrädesvis hos våra kunder för att hos kunden föreslå åtgärder, genomföra hjulaxelmätningar och genomföra erforderliga justeringar med det primära syftet att minimera onormalt däckslitage- och bränslekostnader.

Eftersom arbetet företrädesvis sker hos våra kunder så utgår man med egen servicebil från boendeorten. Rollen innebär ett stort antal resor främst inom Sverige, men Norge och Danmark kan förekomma.

Vi söker Dig som

  • har utbildning inom fordonsteknik eller motsvarande yrkeslivserfarenhet eller en stor vilja att lära dig yrket.
  • har tidigare erfarenhet från däck/fordonsbranschen.
  • har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga.
  • är social, service- och utåtriktad samt kan planera ditt arbete självständigt.
  • är driven, initiativtagande och har ett stort intresse av att nå goda kvalitativa resultat.
  • har lätt för att samarbeta på olika kundnivåer och förmedla teknisk information samt är positiv, flexibel och ansvarstagande.

För ytterligare information om tjänsten kontakta Ulrik Bäckström, på 0705-69 75 44.

Ansökan

Välkommen med Din ansökan. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan via e-post till dennis.fornander@colmec.se eller via post till Colmec AB, ATT: Dennis Fornander, Box 675, 601 15 Norrköping märkt ”Axeltekniker”, dock senast den 30 april 2023.

Dela inlägget på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få Colmec nyheter direkt i inkorgen!

Du kan vara bland de första som får reda på våra senaste produkter och tjänster, kampanjer och projekt, direkt i din digitala brevlåda. Fyll i dina uppgifter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!

*Obligatoriska fält