Företagsnytt

Colmec presenterar stolt nya hemsidor för Colmec Sverige och Colmec Group

Nu har vi äntligen tagit vårt första steg till att samla hela Colmec under en och samma webbplattform – med nya hemsidor för Colmec Sverige och Colmec Group! De nya hemsidorna bygger såklart på våra grundläggande värden och genomsyras av vårt totalkoncept men visar upp sig i en ny, skräddarsydd kostym! 

Hemsidorna är lättnavigerade och lyfter nu ännu tydligare det som gör oss till den ledande distributören av lastbils- och bussdäck i Skandinavien och Polen samt ger information om vår innovativa och hållbara vision om däck och däcktjänster. Vi är också mer digitala än någonsin med bland annat presentation av våra däck och fälgar direkt på hemsidan, samt med vår B2B webbshop.

Webbplattformen kommer snart att kompletteras med nya hemsidor för våra verksamheter i Norge, Finland och Polen. Håll utkik och följ med oss på vår hållbara resa framåt!

Tips på sidor att upptäcka

Dela inlägget på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få Colmec nyheter direkt i inkorgen!

Du kan vara bland de första som får reda på våra senaste produkter och tjänster, kampanjer och projekt, direkt i din digitala brevlåda. Fyll i dina uppgifter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!

*Obligatoriska fält