Företagsnytt Pressrelease

Bohmans Däck i Norrköping blir en del av Colmec

Colmec fortsätter att utvidga sin verksamhet och närvaro i Sverige. Denna gång i Östgötaregionen genom förvärvet av Bohmans Däck i Norrköpings båda anläggningar (Fabriksgatan och Smedbygatan).

Bohmans verksamhet omfattar däckservice till personbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner, traktorer, och truckar och har sitt säte i Norrköping, men har även täckning runt Norrköping med omnejd. Med lång erfarenhet och hög kunskapsnivå bland sina medarbetare är Bohmans Däck en uppskattad samarbetspartner av sina kunder.

”Det är med stor glädje vi välkomnar Joakim och hans team på Bohmans Däck. Förvärvet säkrar Colmec’s position på den lokala marknaden och bidrar med ledande lokal expertis. Vi delar en vision för hur verksamheten kan utvecklas framåt och tillsammans med Bohmans Däck har vi möjlighet att accelerera vår strategi”, säger Patrick Sjölin, CEO Colmec Group.

’’Vi ser fram emot att bli en del av Colmec’s spännande framtid och att stärka vår möjlighet att växa och ta nästa steg i vår verksamhet”, säger Joakim Bohman, VD Bohmans Däck i Norrköping.

Bohmans Däck kommer att fortsätta att verka under eget namn och företagsidentitet. Att ingå i Colmeckoncernen ger Bohmans Däck nya möjligheter att utveckla och utöka sin verksamhet samt kunderbjudande i sin lokala verksamhet.

Affären slutförs 2024-02-01

Dela inlägget på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få Colmec nyheter direkt i inkorgen!

Du kan vara bland de första som får reda på våra senaste produkter och tjänster, kampanjer och projekt, direkt i din digitala brevlåda. Fyll i dina uppgifter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!

*Obligatoriska fält