Ett totaltkoncept

Colmec-gruppen är en funktionsleverantör / distrubutionsföretag inom däckbranschen med försäljning i Sverige, Polen, Norge, Finland och delvis Danmark.

Det är alltid extremt roligt när nya kunder och samarbetspartners kommer och besöker oss här i Norrköping. Många tror att vi är en liten verkstad i utkanten av staden, men när de väl är här så förstår de att vi är så mycket mer. Cirkeln här bredvid visar alla delar av vårt koncept, från regummeringen till nya däck utbildningar och miljöarbeten. Är du nyfiken på att veta mer?

Titta gärna på filmen om oss som vi spelade in 2019.

Läs mer

Vår historia i korthet

Colmec är ett miljömedvetet familjeföretag som startade 1958 av Bernt Eckerström. Företaget drivs idag av hans son Peter Eckerström som har tagit Colmec till helt nya höjder och idag är Colmec långt ifrån den verkstaden hans pappa Bernt startade.

Peter tog anställning på Colmec 1979 och idag finns även hans söner med i företaget. De senaste 15 åren har vi expanderat kraftigt och etablerat oss på flera nya marknader, men känslan av att vi är ett familjeföretag finns fortfarande kvar.

Läs mer