Colmec Mobil Partner

//Colmec Mobil Partner
Colmec Mobil Partner2016-12-07T14:33:20+00:00

Vårt team är din mobila partner inom däckservice. Inget är för stort eller för litet för oss utan vi finns här för dig och hjälper till om något händer. Dygnet runt, året om!

Med ett helt nytt koncept, med kunden i fullt fokus, utför vi arbeten när kundens fordon står stilla och behov finns för fordonet att komma i drift. Dygnet runt, 365 dagar om året jobbar våra medarbetare, som besitter en hög kompetensnivå, för att alltid tillgodose kundens önskemål. Vi jobbar långsiktigt och eftersträvar långa kundrelationer.

Vår fordonsflotta

  • En dragbil med trailer utrustad för PV/C/LV där alla jobb kan göras och är helt självförsörjande.
  • En dragbil med trailer utrustad för LV/EM där vi kan ta hjul upp till 29.5×25.Trailern har ett utskjut som ger en arbetsyta om 5 meter i bredd samt ett truckgarage med en 3-hjulsdriven terränggående truck.
  • Tre skåpbilar utrustade med kompressor/elverk och monterings-/balansmaskin för lastbil.
  • Fem lagerplatser runt Storstockholm där vår inställelsetid är max 2 timmar.

Du når oss dygnet runt, året om!

Jour: 08-13 41 30
Telefon: 08-13 41 31
E-post: mobilpartner@colmec.se

Jourservice på väg

Med vår jour ser vi till att våra kunder alltid får hjälp – både när och där de behöver. Vi garanterar att vi har våra kunders fordon i drift två timmar efter att det första samtalet nått vår jourtelefon. Vi har här ett unikt koncept för komplett hjul och vi arbetar alltid med nitrogen och fullständig balansering. Våra tre nivåer Premium, Budget och Regummerat gör att du som kund alltid vet vad du kommer att betala. Här finns inga dolda kostnader. Vi jobbar för enkelhet, snabbhet och en 100% nöjd kund.

Prislista

22,5″ Upp till 22,5″
Regummerade däck 5900:- 4900:-
Budget, nya däck 7900:- 6900:-
Premium, nya däck 9900:- 8900:-

Ovanstående inkluderar: montering, balansering, nitrogen och stålfälg. Inställelsetid inom
2 timmar, dygnet runt, året om. Eventuell kostnad för TMA-bil tillkommer. Återvinningsavgift för nya däck tillkommer. Alla priser exklusive moms. Vi ombesörjer även att skrotning av däck och fälg sker enligt gällande miljökrav.

”Jag har arbetat i branschen sedan 1981. Med fokus på försäljning har jag i över 30 år lagt grund för stor produktkunskap samt produktkännedom. Sedan 2014 jobbar jag på Colmec, där jag är ansvarig för affärsutveckling inom Mobil Partner. Ett nytt och unikt koncept som hjälper till med däck och service på tider som passar kunden. Vårt mål är att hjälpa våra kunder då deras fordon står stilla – när det sker och där det sker. Vi ser till att alltid finnas där för kunden för att på plats byta däck, hjul eller reparera punkteringar.”

Kent Arvidsson,
Affärsutvecklare Colmec Mobil Partner